60 års jubilæum​

​Jubilæumspris på lovpakken – 11.995,-

Wonsbek Trafikskole har været i Herlev i mere end 60 år! Derfor tilbyder vi nu en skarp pris på lovpakken. Ydermere får man en teoribog og link til prøver til en værdi af 700 kr. Tilmeld dig i nu få jubilæumsprisen.

Holdstart onsdag d. 15. Maj 2024.​

​Kørekort til automatgear – for dig der ikke vil køre med manuelt gear

Kørekort kategori B til biler med automatgear

Kunne du tænke dig at tage bilkørekort, men sveder du allerede nu ved tanken om at finde koblingspunktet, og er du bange for at gå i stå? Eller kan du bare ikke forestille dig, at du på et tidspunkt i fremtiden skal have en bil med manuelt gear?

Så findes der heldigvis en løsning. Hos Wonsbek Trafikskole kan du tage kørekort til automatgear. Vores køreskole er beliggende i Herlev, og vi har derfor mange elever fra lokalområdet samt andre områder som for eksempel Ballerup og Rødovre.

Hvad vil det sige at tage kørekort til automatgear?

At tage kørekort til automatgear betyder, at du under hele dit forløb hos os vil få undervisning i en bil med automatgear. Du vil således aldrig skulle sætte dig ind i en bil med manuelt gear og lære om koblingspunkter.

Når du har bestået teori- og køreprøve, så vil du få et kørekort til automatgear. Det betyder samtidig også, at du ikke har gyldigt kørekort til biler med manuelt gear. Du må med andre ord kun køre i biler med automatgear.

At tage kørekort behøver ikke at være kedeligt

Uanset om du vælger tage et almindeligt kørekort B eller et kørekort til automatgear, så behøver det ikke at være kedeligt at modtage undervisning hos os. Faktisk kan det være ret sjovt.

Vi sørger for at tilrettelægge undervisningen på en måde, så alle får noget ud af timerne. Det gælder også for dig, der er ordblind, eller som har svært ved at læse.

Hvad koster et nyt kørekort?

Vi tilbyder en lovpakke, der indeholder alle de lektioner, som er påkrævet for at tage kørekort.

Pris: Fra 13.995 kr.

Du kan finde mere information om vores priser ved at klikke her.

Kontakt os og tilmeld dig vores trafikskole

Ønsker du at tilmelde dig vores trafikskole, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information om forskellen på et almindeligt kørekort og et kørekort til automatgear.​

Kontakt os i dag for at høre mere eller tilmelding til kørekort

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan ringe til os på telefon 44 91 19 09,  sende en e-mail til post@wonsbek.dk eller benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Wonsbek Trafikskole i Herlev er en køreskole med intensiv dag-, aften- og weekendkursus til personbil, generhverv, motorcykel samt trailerkort.​

Kontaktoplysninger

Wonsbek Trafikskole

Herlev Hovedgade 117 A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 91 19 09

E-mail: post@wonsbek.dk