Rare og gode kørelærere​

Råder over 6 nye biler​

Lovpakke fra kr. 13.995,-​​

Motorcykelkørekort tilbydes på professionel køreskole

Hos Wonsbek Trafikskole i Herlev tilbyder vi motorcykelkørekort til alle i området nær Rødovre og Ballerup. Vores erfaring er, at du bliver klar til motorcykelkørekort med 29 teorilektioner og 22 praktiske lektioner, hvorfor dette er indeholdt i vores standardpakke.

Kørekort til motorcykel

At tage kørekort er ikke nogen hverdagsbegivenhed – det er noget du har resten af livet. Alle, der har den normale førlighed, kan tage motorcykelkørekort på vores køreskole. Det er ingen hindring, hvis du er ordblind eller har svært ved at læse, for lige netop dette er vi specialister i. Vi står altid klar til at tage imod dig, og hjælpe dig med at erhverve dit kørekort om det er til bil eller til motercykel.

Du skal føle dig tryg og sikker hos os

Vores erfarne kørelærere til motorcykelkørekort kan undervise til både stor, mellem og lille motorcykel. De har kompetencerne til at lære fra sig på bedste vis. Det er vigtigt, at du føler dig helt klar, når du skal tage motorcykelkørekort. Du skal både føle dig sikker på dig selv og på motorcyklen.

​Aldersgrænser for kørekort til motorcykel:

  • MC kørekort A1 (lille) – 18 år
  • MC kørekort A2 (mellem) – 20 år
  • MC kørekort A (stort) – 24 år

​Kontakt os for at høre mere om motorcykelkørekort

Er du interesseret i mere information om pris på kørekort til MC, holdstart, kørelærere eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål vedrørende motercykelkørekort.

For mere information om motorcykelkørekort kan du ringe til os på telefon 44 91 19 09 eller skrive på e-mail post@wonsbek.dk.

Wonsbek Trafikskole

Herlev Hovedgade 117A

2730 Herlev

CVR: 17910876​

Kontakt os

Telefon: 44 91 19 09

E-mail: post@wonsbek.dk

CVR: 17910876

Tilmeld dig vores hold

Du kan altid tilmelde dig et hold ved at klikke her.

Vi tilbyder hold til personbil, motorcykel, trailer, erhverv og generhverv