60 års jubilæum​

​Jubilæumspris på lovpakken – 11.995,-

Wonsbek Trafikskole har været i Herlev i mere end 60 år! Derfor tilbyder vi nu en skarp pris på lovpakken. Ydermere får man en teoribog og link til prøver til en værdi af 700 kr. Tilmeld dig i nu få jubilæumsprisen.

Holdstart onsdag d. 14. August 2024.​

Motorcykelkørekort tilbydes på professionel køreskole

Hos Wonsbek Trafikskole i Herlev tilbyder vi motorcykelkørekort til alle i området nær Rødovre og Ballerup. Vores erfaring er, at du bliver klar til motorcykelkørekort med 29 teorilektioner og 22 praktiske lektioner, hvorfor dette er indeholdt i vores standardpakke.

Kørekort til motorcykel

At tage kørekort er ikke nogen hverdagsbegivenhed – det er noget du har resten af livet. Alle, der har den normale førlighed, kan tage motorcykelkørekort på vores køreskole. Det er ingen hindring, hvis du er ordblind eller har svært ved at læse, for lige netop dette er vi specialister i. Vi står altid klar til at tage imod dig, og hjælpe dig med at erhverve dit kørekort om det er til bil eller til motercykel.

Du skal føle dig tryg og sikker hos os

Vores erfarne kørelærere til motorcykelkørekort kan undervise til både stor, mellem og lille motorcykel. De har kompetencerne til at lære fra sig på bedste vis. Det er vigtigt, at du føler dig helt klar, når du skal tage motorcykelkørekort. Du skal både føle dig sikker på dig selv og på motorcyklen.

​Aldersgrænser for kørekort til motorcykel:

  • MC kørekort A1 (lille) – 18 år
  • MC kørekort A2 (mellem) – 20 år
  • MC kørekort A (stort) – 24 år

​Kontakt os for at høre mere om motorcykelkørekort

Er du interesseret i mere information om pris på kørekort til MC, holdstart, vores kørelærer eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål vedrørende motercykelkørekort.

For mere information om motorcykelkørekort kan du ringe til os på telefon 44 91 19 09 eller skrive på e-mail post@wonsbek.dk.

Kontakt os i dag for at høre mere eller tilmelding til kørekort

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan ringe til os på telefon 44 91 19 09,  sende en e-mail til post@wonsbek.dk eller benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Wonsbek Trafikskole i Herlev er en køreskole med intensiv dag-, aften- og weekendkursus til personbil, generhverv, motorcykel samt trailerkort.​

Kontaktoplysninger

Wonsbek Trafikskole

Herlev Hovedgade 117 A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 91 19 09

E-mail: post@wonsbek.dk